top of page
  • Foto van schrijverGina

Stof!!!

Stof Waarom wil ik het over stof hebben denk je! Ik bedoel natuurlijk niet gewoon stof geen tastbare stof. Een jaar of 7 geleden toen ik aan het begin stond van mijn nieuwe leven ben ik er mee begonnen. Waar mee ben ik begonnen? Ik ben toen begonnen met hardlopen. Dit om onder andere mijn boosheid kwijt te raken, maar ook stof. Ja stof ! Stof in mijn hoofd.

Stof dat helder denken en beslissingen maken in de weg stond. Dat hard lopen heeft me toen goed geholpen om de stof te doen optrekken, om me weer goed te voelen en om goed te denken over mezelf, en beslissingen te nemen.

Toen eerst Reiki en daarna Sensi therapie op mijn pad kwam heeft dit me verder geholpen in mijn Transformatie, en me gebracht waar ik nu ben! Ik ben geweldig trots op mezelf wat ik tot nu toe bereikt heb. Maar de laatste tijd kwam ik niet verder. Ik heb weer last van stof!!

Ik slaap s`nachts niet goed ik ben moe en loop mezelf af en toe weer volledig voorbij. Ja en dan kun je 2 dingen doen. Erin blijven hangen en aan blijven modderen of het heft in handen nemen en er iets aan doen. Nu ik heb natuurlijk voor het laatste gekozen!

Wat heb ik gedaan? Eerst heb ik Sensi Therapie gebruikt en gekeken waar de knel punten zaten. Deze ga ik niet met jullie delen want dat vind ik te privé! Maar dan het Thema oplossen hoe doe je dat ? Nou ik kan je vertellen dat dat best lastig is! Ik ben lid geworden van een Klup om nieuwe mensen te ontmoeten. Goed om je mensen kennis uit te breiden maar vooral om je zelf te kunnen spiegelen. Al een paar hele leuke ervaringen gehad op Klup en een paar leuke mensen ontmoet. Maar goed de stof bleef! Toen ben ik elke dag gaan mediteren dat geeft rust maar de stof bleef.

De laatste tijd was ik niet echt aan sport en beweging toegekomen dus de kilootjes kwamen er aan en dat veroorzaakte nog meer stof! Ik wil geen stof meer ik wil verder in mijn transformatie zodat ik mezelf en dus ook de mensen in mijn praktijk nog meer kan helpen. Om zo een bijdrage te kunnen leveren de wereld een klein beetje mooier te maken.

Wat ga ik doen om mijn stof weer uit mijn hoofd te krijgen? Ik heb vanmorgen mijn hardloopschoenen en sportkleding uit de motten ballen gehaald en ik ben weer hardlopen!

Nu ik kan vertellen dat dit reuze mee viel. Na 2 jaar alleen wat te hebben gewandeld viel het lang niet tegen, ik kon het aardig volhouden. Rustig aan ben ik begonnen met een beetje gedribbel, mmm ja zo kan ik het wel noemen hahaha! Na het hard lopen had ik een goed gevoel in ieder geval. Nu ben ik van plan om de ene dag het rondje wat ik vanmorgen gedaan heb hard te lopen (dribbelen haha!), en de ander dag te wandelen. Volgende week laat ik weten hoe dat gegaan is. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Liefs Gina23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Facebook

Wat me vandaag overkomen is echt niet normaal! Ik wil een post doen op facebook via mijn pagina Praktijk Gina. Wat schetst mijn verbazing alles weg! Ik kan hem niet beheren hij is wel tezien maar mijn

댓글


bottom of page