top of page
Image-place-holder.jpg

Aroma-Touch

Aroma-touch techniek is een klinische behandeling om doTERRA etherische oliën toe te passen. Er word gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten.

De toepassing heeft ten doel het sympathische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen.

De aroma-Touch techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en maakt gebruik van doTERRA`s CPTG etherische oliën voor een ongeëvenaarde ervaring van aarding voor de ontvanger.

De Aroma-Touch procedure

De  Aroma-Touch techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, immuunversterking, ontstekingsreactie vermindering en homeostase. Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat 2 etherische oliën, een enkelvoudige of een samengestelde olie. De techniek vereist 45 minuten per behandeling.

Wat is een etherische olie?

Etherische of essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen (componenten) die worden gevonden in zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ze zijn zowel mooi of essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen (componenten) die worden gevonden in zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ze zijn zowel mooi als aromatisch. Wellicht heeft u ooit al eens genoten van de geur van een roos of van lavendel; wat te denken van de geur van vers gesneden munt. In dat geval heeft u zeker de aromatische kwaliteiten van etherische oliën ervaren. aromatisch. Wellicht heeft u ooit al eens genoten van de geur van een roos of van lavendel; wat te denken van de geur van vers gesneden munt. In dat geval heeft u zeker de aromatische kwaliteiten van etherische oliën ervaren.

doterraaromatouch.jpg
bottom of page